MIR SE ERDHET NE FAQEN TIME
FAQJA KRYESORE

TE DHENAT RRETH FAQES

FAQJA E FOTOVE

QKA KA 3 NE KETE FAQE

FAQJA E KONTAKTIMIT

FAQJA E 2 E FOTOVE

Slide Show

Mir se erdhet ne faqen time nonat en p..
Mire se erdhe ne faqen time ju deshiroj fate palidhje kqyrni se me kaq nuk maron kjo faqe sepse ne kete faqe ka me pas eshe shum lojra pakufi kush deshiron me ardhe e me lujt mund te paraqitet te KLLUPI DHE LIPOO premija me e madhe do te jet deri ne 1.000.000 cent zbulo fatin tend KI ME D.. etj.
BIOGRAFIA IME
Une jam mili i lindur me 18.04.1984 ne qytetin TORA BORA afer SINALKOS.Tash per momentin jetoj ne EKSTRA ORANGJE sepse ne ket vend edhe kom luftu per me pshtu EKSTRA KOLEN,TUNG TUNG QA KA 3.Edhe dishka kush deshiron mu taku me mu o kon dash me lufut si une mund te me gjeni ne p.....etj.
QE VALLA PO PI PAK GJOIND
ej kush do me ble muni me ardhe te une me ble mallli eshte shum i mire

FATI IME
Fati zi mor fati i zi a te kom thon ne burg mes me hin se pi..nuk po munen mu q. pa ty se durte e mija jon pelky tu i mshu HAJREDI E PASHA PIK ME RREMA SHERRE SHERRE nga i madhi TON KRYMADHI.
MILIRAMA@HOTMAIL.COM

HISTORIJA E QYTETIT TIM
Ne qytetin tim TORA BORA qysh kan thon atyre here se o kon tona heret palidhje.Ne TORA BORA ka vetem livadhe fusha gjera me lule ka edhe kapak gure uji nuk po shkon ne ure po qihet p... pa kom e pa dur.Kaq per qytetin tim TORA BORA TUNG.

KONTAKTIMI
PERMJET ADRESES
milirama@hotmail.com
 


Ej ju se po e lexoni ket faqe krejt jon kon rrena e pallavra